Wij gaan trouwen!
    -----


Home
Ons verhaal
Over Sharon
Over Barry
Contact
Nieuws
Festiviteiten
Fotoboeken
Gastenboek
Quiz
RSVP
Trouwgids


 Inloggen  


bezoekers: 3782
pagina's bekeken: 6148
www.onzebruiloftsite.nl

     

Over SharonHeel wat jaren geleden werd ik aangenomen door een nieuwe werkgever in de kinderopvang. Ik werd ingewerkt op het kinderdagverblijf en daarnaast ook op de BSO. Barry moest mij inwerken. We konden gelijk al gezellig kletsen en er was duidelijk een klik. Maar beide hadden we al een relatie, dus ik dacht er verder niet bij na.
Toen kwam ik hem opnieuw tegen op het personeelsfeest een jaar later. Mijn relatie was over en die van hem ook zo ongeveer. laugh
Het klikte weer en we spraken wat af buiten werk. Ik had weinig zin in een nieuwe relatie dus ik hield hem op afstand. Maar hij wist het heel zeker; hij zou mij niet meer laten gaan! Het koste hem wat tijd en moeite maar hij bleef volhouden. Wie kan dat nou weerstaan?
Op mijn verjaardag leerde mijn ouders hem kennen. Hij stond af te wassen in de keuken terwijl mijn moeder in m'n oor fluisterde: "das een goeie Shaar". En als ik 1 ding heb geleerd, is het wel dat je moeder altijd gelijk heeft! (vooral omdat ze dit ook leest)

17 februari 2007 was het Carnaval. Ik ging naar Delft omdat Barry daar zou zijn met een vriend. Aan het einde van die dag kreeg hij zijn zin... "Ik wil het wel proberen met je..." En daar heb ik nog geen seconde spijt van gehad!